хотел на колела

Планирате почивка, но не можете да решите дали предпочитате планината или морския бряг? Искате да се наслаждавате сами на най-красивите гледки докато пиете сутрешното си кафе? Искате да имате свободата да променяте плана в движение?

Тогава може би почивката с кемпер е точно за вас!

Наемането на кемпер за Вашата почивка може да е най-доброто решение, ако искате да се насладите на естествената красота на природата, която иначе не бихте могли да разгледате от хотелската стая.

Разходите по-наемането и поддръжката на кемпер като гориво, такси за паркинг, вода, храна и т.н. по време на вашата почивка са съизмерими с такава в среден клас хотел. А при правилно планиране може дори да ви излезе по-изгодно!

Хотел с милион звезди

Но това, което не може да ви даде и най-скъпият хотел, е възможността да сте спонтанни в своите преживявания:

  • Да се докоснете истински до природата, да сте независими от графици и безкрайни настанявания и освобождаване на хотелски стаи.
  • Да променяте маршрута в движение и да спирате, когато вие решите – да се насладите на залеза, да подишате свеж въздух, да направите отклонение към някоя забележителност. Или просто да поспрете, защото мястото ви се струва интересно.
  • Да бъдете различни – всяка екскурзия с кемпер може да създаде уникални преживявания. Споделете с близките и приятелите си не само за местата и забележителностите, които всеки познава, но и за множеството други, които сте открили за пръв път.
  • Да направите почивката разнообразна – спрете за отдих в някой китен горски кът, да се разходите из някой от безбройните живописни планински паркове. А на следващия ден може да сте на плажа и да се любувате на морския бряг. С кемпер можете лесно да комбинирате няколко места, които винаги сте искали да посетите, по време само на една екскурзия, ваканция или отпуска.
  • Да бъдете практични – в днешно време сме заобиколени от най-различни вещи и не си даваме сметка колко от тях са ни истински необходими. Екскурзията с кемпер ви дава възможността да се върнете към вътрешния човешки инстинкт. Вземете със себе си най-необходимите неща – дрехи, храна, батерии и се впуснете в приключение да опознаете себе си докато сте на път.

Незаменимо удобство на почивката с кемпер е че всичките ви вещи ще са винаги под ръка – можете да си отпочинете след разходка или да се освежите, без да се налага да се връщате в хотела.

Искате да вземете и домашния си любимец с вас на почивката? Кемперите ви позволяват да не се налага да молите съседите да се грижат за вашия домашен любимец, а да го вземете с вас.

Ако все още се чудите дали това е подходящата почивка за вас, вижте и статията 12 причини да изберете почивката с кемпер