Приключения

Най-новият градски куест е тук!

roadgames

Roadgames е мобилно приложение за пътешественици и любители на загадките, което превръща скучното разглеждане на забележителности в забавна игра на скрити улики и любопитни факти за всеки град.

Играейки Roadgames, независимо дали живеете в града или сте за кратко на почивка, ще имате шанса да откриете най-популярните места, както и някои потайности по всяко време и във вашето темпо. То ви дава възможност да:

Най-новият градски куест е тук! разглеждате забележителности и научавате интересни факти чрез вашия смартфон/таблет и интернет връзка;

Най-новият градски куест е тук! избирате английски или местен език за всяка игра;

Най-новият градски куест е тук! играете сами или в отбор с приятели или семейството;

Най-новият градски куест е тук! решавате различни загадки, които са образователни, свързани с движение и подходящи за всяка възраст:

Най-новият градски куест е тук!   Matchmaker /Съвпадение/

Предизвикателство, свързано с конкретна локация. Ще ви трябва остро око за него! Приближете се до най-близкото място с тази икона, за да идентифицирате обекта и изберете верния отговор от няколко варианта в приложението.

Най-новият градски куест е тук!   Explorer /Изследовател/

Картата на играта е изпъстрена с бързи, лесни и някои не толкова лесни въпроси, свързани с дадената локация. Приближете се до иконката на картата, открийте обекта от въпроса и маркирайте своя отговор.

Най-новият градски куест е тук!   Sprinter /Спринтьор/

Играли ли сте Pac-Man? Без значение да или не, сега имате шанса да го направите на живо. Една зона, няколко диаманта за събиране и вие. Тичайте колкото можете по-бързо, за да съберете всички точки.

Най-новият градски куест е тук!   G-spot /Г-точка/

Картата съдържа и няколко скрити изненади. Ние ще ви изпратим известие, когато сте в периметъра на Г-точката. Движете се в правилната посока и ще я откриете!

И още:

Най-новият градски куест е тук!   Gold Digger /Златотърсач/

Решете двете загадки, за да откриете района на съкровището и точната му локация. Първата загадка ще ви заведе в по-широк район на търсене, а втората ще ви подскаже точното местоположение на скритото съкровище. Когато пристигнете, сейфът и комбинацията за отварянето му ще се отворят в приложението на играта.

Най-новият градски куест е тук! Expert /Експерт/

Това са най-остроумните въпроси, които ще ви питаме. Ще трябва да знаете или потърсите отговорите, а в краен случай да налучкате верния отговор.

Най-новият градски куест е тук!  Groupie /Групово предизвикателство/

Направете щуро фото или видео и ни го изпратете за бонус точки.

Готови ли сте за приключение?

Най-новият градски куест е тук!


Моля имайте предвид, че информацията в този уебсайт е свободно предоставена от Фондация „Стрес Фактор“ за базови образователни цели. Фондацията не поема отговорност за настъпилите резултати от използването на публикациите на сайта, макар че те са създадени чрез проучвания. Напр. преди изкачване в планината винаги се уверявайте, че сте в подходящо здравословно състояние, че разполагате с достатъчно храна и вода и с вас има опитен в планинските изкачвания водач. Винаги се консултирайте с професионалист, когато директно или индиректно въпросът касае вашата безопасност и здраве.