Любителите на пътувания и приключения знаят, че едно удовлетворяващо пътешествие е най-доброто събитие, което би могло да им се случи. И все пак, струва си да обърнем внимание и на организираните събития, семинари и изложения на тема туризъм, които можем да посетим. Освен още един повод да видим някоя интересна дестинация, те могат да ни дадат и полезни знания и възможност да обменим опит с хора, които обичат активната почивка толкова, колкото и ние. Ето и предстоящите събития, за които може би не сте чули, защото някои от тях се провеждат извън нашата страна, но заслужават внимание.

National-оutdoor-еxpo

The National Outdoor Expo

18-19 март 2023
Бирмингам, UK

Ходене, катерене, бягане, къмпинг, хранене и пътуване – The National Outdoor Expo ще предлага съвети и екипировка за всички, които обичат да са активни и да прекарват време на открито.

Присъединете се към съмишленици, вдъхновяващи лектори и над 200 изложители с най-добрите предложения за старт на сезона!

camping-expo

Къмпинг и Караванинг Експо

12-14 май 2023
София, МЕТРО София 1

Къмпинг и Караванинг Експо отново събира на едно място всичко най-ново от сферата на къмпинг туризма, караванинга и аудор. За шеста поредна година посетителите на изложението ще имат възможност да разгледат нови модели кемпери, каравани, палатки, автомобили за туризъм и свободно време, къмпинг оборудване и редица нови и интересни продукти и услуги свързани с къмпинг, туризъм и активности в природата.

Очакваме повече от 50 изложители от България и Балканите, както и десетки хиляди посетители. Събитието ще бъде съпътствано с интересна програма за малки и големи.

Събития

CARAVAN SALON DÜSSELDORF

26.08-03.09.2023
Дюселдорф, Германия

CARAVAN SALON 2022 завърши със страхотен резултат- 235 000 фенове на къмпинга от 72 страни бяха вдъхновени от гамата от кемпери, каравани, кемпери, оборудване и дестинации. Изборът на кемпери, каравани и аксесоари никога не е бил по-голям, защото кемперите и караваните въплъщават свободата, индивидуалността и мечтите и свързват хората помежду си.