Любителите на пътувания и приключения знаят, че едно удовлетворяващо пътешествие е най-доброто събитие, което би могло да им се случи. И все пак, струва си да обърнем внимание и на организираните събития, семинари и изложения на тема туризъм, които можем да посетим. Освен още един повод да видим някоя интересна дестинация, те могат да ни дадат и полезни знания и възможност да обменим опит с хора, които обичат активната почивка толкова, колкото и ние. Ето и предстоящите събития, за които може би не сте чули, защото някои от тях се провеждат извън нашата страна, но заслужават внимание.

Събития

CARAVAN SALON DÜSSELDORF

26 август – 03 септември 2023
Дюселдорф, Германия

CARAVAN SALON 2022 завърши със страхотен резултат- 235 000 фенове на къмпинга от 72 страни бяха вдъхновени от гамата от кемпери, каравани, кемпери, оборудване и дестинации. Изборът на кемпери, каравани и аксесоари никога не е бил по-голям, защото кемперите и караваните въплъщават свободата, индивидуалността и мечтите и свързват хората помежду си.

Събития

ISPO 2023

28-30 ноември 2023
Мюнхен, Германия

В ISPO Munich глобалната спортна бизнес общност се събира, за да сподели перспективи и да оформи бъдещето на индустрията. Повече от 1600 изложители демонстрират иновативни продукти и дават поглед върху това какво може да крие бъдещето. С набор от събития, подбрани зони и възможности за работа в мрежа ще можете да се запознаете с колеги професионалисти и да придобиете нови перспективи за спортната индустрия.

Събития

Camp & Caravan Istanbul Expo

29 ноември – 03 декември 2023
Истанбул, Турция

Четвъртото Camp & Caravan Expo имаше огромен успех, счупвайки рекордите за посетители, като учетвори броя на присъстващите. Сега петото издание ще се проведе от 29 ноември до 3 декември 2023 г. в Yenikapı Eurasia Exhibition & Arts Center.

Като най-важната среща на къмпинг индустрията в района, Camp&Caravan Expo предоставя страхотна възможност да се запознаете с най-новите продукти за къмпинг, каравани и кемпери от местни производители.