Дари време

Ако и вие вярвате в нашата мисия, свържете се с нас, за да работим заедно по общите ни цели.

Мисията на Фондация “Стрес Фактор” е да популяризира приключенския туризъм като инструмент за превенция на стреса. Ние вярваме, че активната почивка зарежда с много енергия, а България има неограничен потенциал за многобройни дейности на открито. Целта ни е да привлечем интереса на колкото се може повече хора, като им разкажем, че аутдор заниманията могат да са леки и приятни и им покажем пътя за добиване на култура на природосъобразно поведение и лична безопасност.

Фондация “Стрес Фактор” приветства всеки, който има интереси и опит в областта на активната почивка и приключенския туризъм. С радост ще работим с вас, ако имате желание да отделяте от времето си и да дарите своите знания и опит под формата на доброволен труд. Нуждаем се от съмишленици, които да съдействат за работата на фондацията в основните направления, в които развиваме нашите дейности: онлайн образователна платформа, печатно издание, озаглавено Приключенски пътеводител за България и организиране на срещи и събития на живо, на които споделяме своите знания с общността от заинтересовани от активната почивка българи.

Ние сме Фондация в обществена полза “Стрес Фактор” с ЕИК 176644066. Фондацията извършва единствено некомерсиална дейност, в съответствие със своята мисия и цели.

    С изпращането на съобщение към нас вие се съгласявате с нашите Политики за поверителност.

    Използваме бисквитки. Продължавайки напред, Вие се съгласявате с политиката ни за поверителност.
    Начало
    Меню