Нашият екип

Нашият екипНашият ръководител – Драгомир Зарев е с дългогодишен опит като планинар, а приключенията из нови места са както негово хоби, така и начин да помага на другите. За себе си той казва:

“Казвам се Драго и имам късмета да живея близо до една от най-красивите български планини – Витоша. Тя предлага неограничени възможности за спорт, туризъм или просто лежерна разходка сред природата. Обожавам да прекарвам свободното си време в този природен парк през всеки сезон от годината пеша, с колело, сноуборд, сноукайт или на вкусен пикник с моето семейство.”

След като открива ползите за себе си от активната почивка, Драго превръща в своя мисия образоването на околните относно приключенията из непопулярни места и начините, по които можем да почиваме активно и в същото време безопасно – и за себе си, и за природата край нас. Той събира екип от съмишленици във Фондация „Стрес Фактор“ и започва създаването на Приключенски Пътеводител за България. Пътеводителят е първата, но не и единствена наша инициатива в подкрепа на обичащите планината и устойчивия туризъм.

Използваме бисквитки. Продължавайки напред, Вие се съгласявате с политиката ни за поверителност.
Начало
Меню